søndag 1. januar 2012

Det beste fra 2011...

I går satt jeg meg ned og skulle lage et siste blogginnlegg fra 2011. Internettet ville det annerledes. Etter å ha skrevet nesten halve innlegget med supertregt internett bestemte jeg meg for å slå dataen av og på for å se om det hjalp. Man kan trygt si at jeg var rimelig irritert. Vi har jo sånn superbredbånd fra telenor som liksom aldri skal være tregt. Jeg lagret innlegget og avsluttet maskinen. Slo på igjen, logget meg inn på bloggen og så at hele innlegget bortsett fra de første to linjene var slettet! Argh... Jeg lukket maskinen rolig sammen og la den pent fra meg. (Dette skulle ikke få ødelegge min nyttårsaften) Så gikk jeg heller ut og festet. Våknet idag med nytt mot og prøver meg igjen på et innlegg med det beste fra 2011, måned for måned.

I januar hadde mamma bursdag og vi feiret blant annet med eplekake med valnøttkjerner.

I februar lagde jeg MYE godt! Ikke for å skryte altså, men jeg gjorde det. Hadde hele 27 innlegg på bloggen. Vanskelig å velge en favoritt her, men det beste må være laks med gratinerte grønnsaker og salatkyllinglasagneknekkebrød med gresskarkjerner og kyllinggryte med spinat og grønn chili.

Mars er min måned, for da har jeg bursdag. 22 år ble jeg, hurra! Vi feiret selvfølgelig med kake.

 Den beste middagsretten fra mars må være kylling i artisjokk- og soppsaus.

April var en travel måned, for da flyttet vi inn i vår nye leilighet. Ser at jeg likevel fikk tid til å lage risotto, muffins, brød og pizza. Best of april var chorizorisotto med tomater.

Mai var en måned fylt med gryteretter og pizza. Jeg hadde oppdaget pizzasteinen som lå igjen i leiligheten og lagde masse italiensk pizza. Kyllingpaella må trekkes fram som det beste fra mai.


 Fra juni må jeg trekke fram denne deilige desserten, panna cotta med pasjonsfrukt.

Fra juli er det umulig å velge én favoritt, så der bør du bare klikke deg inn og kikke på alt!

 Sommermånedene var de beste matmånedene i år, og august var intet unntak. Da lagde jeg pavlovahelstekt kylling og disse kjøttbollene i pitabrød.

Nå går det sørgelig seint med internettet her igjen så nå må jeg bare skrive ferdig i full fart sånn at ikke alt blir slettet. Igjen... September, tacopizza med kjøttdeig.

Oktober, blåbærsnurrer.

 November, himmelsk vaniljeis.


Puh... Godt nytt år alle sammen :) Håper dere henger med i 2012 også.

3 kommentarer:

 1. Det må jeg si var veldig behersket av deg!=D Hadde det vært meg, hadde jeg nok klikka mentalt, hehe!=P
  Så mange fine oppskrifter, jeg får helt vann i munnen jeg!=P

  SvarSlett
 2. Hehehe, du skulle hørt meg i går. Fikk samme problemet og måtte lage innlegget på nytt, igjen. Det tok flere timer å få publisert det. Måtte laste ned en nye nettleser og greier... Da var det veldig fristende å hoppe på dataen og hive den ut vinduet! Men det gikk bra til slutt :)

  SvarSlett
 3. Hehe, det som ikke dreper deg gjør det sterkere vettu!;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)