Her kommer en enkel og grei oppskrift på karbonader med ingredienser man som oftest har liggende på kjøkkenet.
- 400 g kjøttdeig
- salt og pepper
- 2 ss potetmel
- 1 egg
- melk
Slik gjør du:
Bland sammen kjøttdeig, salt, pepper, potetmel og egg med en gaffel.
Spe på med melk til farsen er passe klissete.
Stek karbonadene på middels høy varme i litt smør i en stekepanne.
Bruk gjerne grillstekepanne. Server karbonadene i hamburgerbrød, sammen med potetbåter, på godt brød med smør eller med ris og saus.
Spe på med melk til farsen er passe klissete.
Stek karbonadene på middels høy varme i litt smør i en stekepanne.
Bruk gjerne grillstekepanne. Server karbonadene i hamburgerbrød, sammen med potetbåter, på godt brød med smør eller med ris og saus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)