Saftige kyllingbiter, fyldig saus og nykokt pasta... What more can you ask for?
- 2 hvitløksfedd
- 1 løk
- 2 kyllingfileter
- litt olje
- salt og pepper
- 1 boks grovhakkede tomater
- 1 ss tørket basilikum
- 1 ts tørket timian
- 1 ts sukker
- 1 dl matfløte
- 200 g pasta
Slik gjør du:
Finhakk hvitløksfeddet og grovhakk løken.
Bruk for eksempel denne metoden. Skjær kyllingfiletene i munnfull-biter.
Varm oljen i stekepannen og fres løk, hvitløk og kyllingbitene noen minutter til kyllingbitene er brunet på alle sider.
Kvern over litt salt og pepper. Ha i grovhakkede tomater, basilikum, timian og sukker. Rør godt og la sausen små koke i ti minutter uten lokk.
I mellomtiden koker du pasta etter anvisning på pakken. Etter ti minutter er mye av væsken i sausen fordampet.
Hell over fløten.
Ikke få dårlig samvittighet. Det er jo tross alt helg. Rør fløten inn og la sausen så vidt koke opp.
Server straks med nykokt pasta.
Som en ekstra prikk over i-en kan du drysse litt revet ost på toppn. I know I did!
Denne skal jeg prøve!
SvarSlettEr hele tiden på jakt etter matinspirasjon! Synes det spesielt er vanskelig med tilbehør!..
Helt enig med deg :) Tilbehør er vanskelig. Det er lett for at man bare bruker det man er vant til som poteter og pasta, men det er jo så mange andre gode grønnsaker og andre ting man kan bruke!
SvarSlettSå mange flotte og enkle oppskrifter du har her på bloggen din!!!!
SvarSlettTusen takk for at du deler, jeg har fått masse inspirasjon. Har hatt en lang periode som jeg har vært skikkelig matlei. Men her har jeg funnet mange enkle favoritter!!!!!!
Tusen takk for hyggelig kommentar! Glad jeg kunne være til hjelp :)
SvarSlettDette har blitt en favoritt i vår familie... mange oppskrifter er prøvd fra siden din. Helt topp og tusen takk :D
SvarSlett