Namnam-kjøttboller som kokes litt i stykker i sausen. Perfekt for søte små uten tenner.
Til 3 store og to små mager trenger du:
- 700 g kjøttdeig av svin
- 4 ss havregryn
- 3 egg
- 6 ss revet parmesan
- pepper
- 1 ss tørket oregano
- 1/2 ts chilipulver
- 1/2 ts paprikapulver
- 1/2 ts tørket persille
- 1 ss olivenolje
- 1 stor løk, finhakket
- 800 g hakkede tomater
- 1 laurbærblad
- 2 ss tomatpuré
- frisk basilikum
- pasta
Slik gjør du:
Bland sammen egg og havregryn og la det svelle i ti minutter.
I mellomtiden finner du frem de andre ingrediensene. Jeg brukte hjemmelaget svinekjøttdeig.
Bland sammen eggeblandingen, kjøttdeigen, parmesan, pepper, oregano, chilipulver, paprikapulver og tørket persille.
Form farsen til små kjøttboller.
Varm opp en vid kjele og ha i oljen. Fres løken til den er myk. Ha i tomater, laurbærblad og tomatpuré og kok opp. Ha i hakket frisk basilikum etter smak når sausen koker.
Legg kjøttbollene i sausen og la det småkoke til de er gjennomkokt. I mellomtiden koker du pasta etter anvisning på pakken.
Server! De voksne må gjerne salte litt selv da det ikke er noe salt i denne oppskriften.
Jag gillar bloggen din! Hur får du till "fristet?"-linken på din blogg? Tacksam før svar / ny på blogspot
SvarSlett