Siden de grove pitabrødene mine ble en stor suksess, prøvde jeg fine idag. Det ble minst like bra og var like gøy å lage som sist gang.

Dette trenger du til 8 pitabrød:
- 3 dl lunkent vann
- 1/2 pk tørrgjær
- 2 ss rapsolje
- 1 ts salt
- ca. 7 dl mel
Slik gjør du:
Ha lunkent vann og olje i en bakebolle og ha i gjæren. Rør til den er oppløst. Ha i salt og mel og elt til en smidig deig. Del deigen i 8 biter og rull hver bit til en kule. La dem heve under et kjøkkenhåndkle i 20 minutter.
Varm opp ovnen til 250 grader og stek pitabrødene midt i ovnen i 6-8 minutter. De skal blåse seg opp og bli hule inni.
Server pitabrødene med fyll inni som en middag eller lunsjrett. Pitabrødene kan gjerne fryses ned og varmes i ovnen når de skal brukes (som pitabrødene kjøpt på butikken). La dem kjøle seg helt ned før du fryser dem.
wow for en utrolig mat-inspirerende blogg du har! Jeg får vann i munnen av mindre:D Helt fantastisk! ;)
SvarSlettTusen takk for den kjempefine kommentaren :D nå ble jeg glad!
SvarSlettNAM!
SvarSlett