Du begynner sikkert å bli lei av risottooppskriftene mine nå, men jeg klarer bare ikke å slutte. Det er så utrolig godt og så lett å variere. Jeg kan ikke noe for det. Jeg er hektet på risotto. Og denne varianten gjorde meg ikke mindre risotto-avhengig...
- 1 ss olje
- 1 ss smør + 2 ss ekstra
- 150 g sjampinjong
- 130 g aubergin (tilsvarer ca. 1/2)
- 1 løk
- 200 g risotto
- 1/2 dl hvitvin
- 6 dl kyllingbuljong (terning+vann)
- revet parmesan
- salt og pepper
Slik gjør du:
Kutt løken i små terninger.
Denne metoden bruker jeg. Alltid. Skjær sjampinjongen i små biter. Del auberginen i terninger.
Kok opp vannet og ha i
buljongterningen. Hold buljongen varm.Varm opp stekepannen og ha i oljen
og 1 ss av smøret. Fres løken til den er myk. Ha i sopp og aubergin og stek videre på middels varme til det er pent brunet.
La
den koke inn før du øser på en øse til. Fortsett slik til risottoen er ferdig kokt (ca. 20 minutter).
Åå, det så kjempegodt ut, ble sulten bare ved å se på bildet. Elsker bloggen din:)
SvarSlettHilde
Takk! Da har jeg oppnådd det jeg ville :)
SvarSlett