fredag 10. juni 2011

Indrefilet fylt med kremost med urter

Dette er ikke en oppskrift på en komplett middagsrett, bare et forslag til hvordan du kan tilberede indrefilet av svin. Jeg serverte kjøttet med potetbåter og grillet paprika og sjalottløk som tilbehør. Oppskriftene på kan du også finne her på Veronikas lille matkrok.

Dette trenger du til 2 personer:
- 300 g indrefilet av svin
- 1/2 pk kremost med urter
- salt og pepper
- olje til steking
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Skjær bort eventuelt fett fra indrefileten. 
Varm opp stekepannen, ha i olje og brun kjøttet på alle sider.
Sånn.
Skjær et snitt på langs i kjøttet og fyll kremost i lommen. Sett indrefileten på rist med et stekebrett med aluminiumsfolie eller bakepapir på under.
Stek fileten midt i ovnen i ca. 20 minutter. Ta kjøttet ut og pakk det inn i aluminiumsfolie. 
La det hvile i ca. 15 minutter. Pakk kjøttet ut igjen og skjær det opp i skiver. Serveres med godt tilbehør.
Mmmmm!

2 kommentarer:

  1. Heia! Dette så bra deilig ut! Har prøvd din oppskrift på stekt sopp og løk med creme fraiche i dag. Det ble veldig godt.

    Har lagt meg til som følger så kan jeg enklere se hva du "kokkelerer" om dagene ;)

    Ha ei fin pinsehelg!

    Mvh Sylvia...

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for hyggelig kommentar! Så bra du likte det og vil følge bloggen :) Ha en fortsatt fin langhelg!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)