torsdag 23. desember 2010

Tyske skiver

Fem slag kaker er klare til jul, og flere blir det ikke i år. Jeg har bakt kokosmakroner, risboller, tyske skiver og sjakkruter, mens lillebror har laget verdens beste krumkaker! Her er oppskriften på tyske skiver :)

Dette trenger du til ca. 30 kaker:
- 1/2 porsjon grunndeig til småkaker

Slik gjør du:
Følg oppskriften på grunndeig til småkaker. Bruk halve deigen. Rull den til en tykk pølse (ca. 5 cm i diameter). Varm opp ovnen til 175 grader. Bruk en skarp kniv og skjær pølsen i 1/2 cm tykke skiver. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem midt i ovnen i ca. 10-12 minutter til de så vidt begynner å bli gyldne. La dem kjøle seg ned og oppbevar dem i en tett boks.

4 kommentarer:

  1. Nå har jeg dem i ovnen...Spennende! Går dette bra blir det tyske skiver i venninnegaver i år:)

    SvarSlett
  2. Håper det gikk bra :) Så koselig med tyske skiver i julegaver!

    SvarSlett
  3. Tyske skiver er digg

    SvarSlett
    Svar
    1. Begynt å tenke på julebaksten altså? :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)