torsdag 4. november 2010

Kjøttdeigkebab

Denne retten ble ikke særlig fin på bilder, men smakte godt og var rask å lage. Så ikke se på bildene, smak før du dømmer ;)



Dette trenger du til 1 person:
- 100 g kjøttdeig
- 1 ts kebabkrydder
- litt kayennepepper
- bittelitt kanel
- 1/2 dl vann

- 1/2 dl ris
- litt isbergsalat
- noen sneier med ost

- 1 ss lett kesam
- 1/2 ts kebabkrydder
- litt pepper
- litt hvitløkspulver

- 1 pitabrød (bruk f.eks. denne eller denne oppskriften)

Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Kok ris etter anvisning på pakken. Stek frossent pitabrød i ca 4 minutter midt i ovnen. Når det er fem minutter igjen til risen er ferdig begynner du på kjøttdeigen. Stek den raskt i varm panne og skru ned varmen. Ha på krydder, bland godt og hell vannet over. Rør mens vannet koker inn. Bland sammen kesam og krydder til en slags dressing. Del salaten i små biter. Skjær pitabrødet i to og fyll hver del med ost, kjøttdeig, ris, dressing og salat. Enjoy!

2 kommentarer:

  1. mmmm snadder ;) hen selger de kebab krydder?

    SvarSlett
  2. Det jeg har er fra santa maria, så det selger de på coop butikker tror jeg :) Se i de store matbutikkene.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)