fredag 22. mai 2015

Hjemme hos meg - sniktitt på kjøkkenet

Nå er det over et år siden vi flyttet inn i vår koselige tomannsbolig, og jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan det ser ut hjemme hos meg. Siden det alltid er litt rot over alt (det blir sånn når man har to barn) må jeg ta det rom for rom. Det er stort sett bare et rom som er noenlunde ryddig om gangen. Jeg tenkte jeg skulle begynne med kjøkkenet siden det er der innholdet til denne bloggen blir til. Det blir bare en liten sniktitt i første omgang - jeg må få ryddet ordentlig på kjøkkenbenken før jeg kan vise dere resten. Jeg er ganske fornøyd med kjøkkenet, men det skulle gjerne vært flere skap og mer benkeplass. Det er god plass til flere skap, men vi har en innbygd benk som tar omtrent halvparten av kjøkkenets vegger. Etterhvert har vi planer om å rive ned benken og pusse opp kjøkkenet. Da drømmer jeg om masse skap- og benkeplass, ekstra stor induksjonstopp og stekeovn opp i høyden med innbygd mikrobølgeovn over. Spisebord har vi god plass til i stuen, så det trenger vi egentlig ikke å ha på kjøkkenet.

Jeg er så glad for at jeg nå har to vinduer på kjøkkenet. I motsetning til i leiligheten der jeg ikke hadde noen vinduer på kjøkkenet.Hjemmeheklede grytekluter er greit å ha lett tilgjengelig. Jeg bruker de både som grytekluter og som underlag til varme panner og former.


I en tallerkenhylle har jeg noen av kokebøkene lett tilgjengelige. Det varierer litt hvilke kokebøker som får ligge i hyllen på kjøkkenet. Jeg bytter ut etter sesong og humør.


Denne middagsplanleggeren har jeg nettopp fått hengt opp på veggen. Den er laget av tavle på rull med klister bakpå som jeg har klippet til. Ser at jeg har fått med litt utvendig rot på bildet. Vi holder på å rydde i et veldig rotete bed utenfor, så det ligger litt søppelsekker slengt rundt omkring.


 Dette er storebror sin tripp trapp stol. Jeg har pusset den ned og spraylakket den. Han fikk selv velge farge og da valgte han lysegul til seg selv og mintgrønn til lillesøster. Lillesøster sin stol er ikke pusset og lakket enda, så foreløpig er den i lakket tre.


I denne hyllen bor noen av de fineste tingene mine på kjøkkenet. I mariusboksene har jeg kakaopulver, bakepulver og vaniljesukker. På toppen av hyllen har speireflekskameraet og videokameraet sin faste plass, klare til å fange blinkskudd i hverdagen. Når jeg har kameraet så lett tilgjengelig er det også lettere å huske på å ta bilder av barna i hverdagen. Jeg skal få tatt noen bilder av resten av kjøkkenet snart. Ha en fin pinsehelg så lenge :)

1 kommentar:

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)