Denne fiskeretten smaker like godt på en tirsdag som til fredagskos. Passer for både voksne og barn - toåringen vår elsket det.
Til tre porsjoner trenger du:
- 400 g skinn og benfri torsk (tint hvis du bruker frossen torsk)
- salt og pepper
- 2 dl matfløte
- 100 g rød pesto
- litt hakket basilikum
- revet ost (jeg brukte norvegia og litt parmesan)
- ris
Slik gjør du:
Varm ovnen til 225 grader. Skyll fiskefiletene og tørk dem med kjøkkenpapir. Legg fiskestykkene i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
Bland sammen fløte og rød pesto, og hell det jevnt over fiskestykkene.
Dryss basilikum og litt revet ost på toppen.
Sett den ildfaste formen på rist midt i ovnen i 20 minutter. Mens du venter på fisken koker du ris etter anvisning på pakken. Hvis du vil ha salat til burde det også være god tid til å lage den før fisken er ferdig.
Server fiskeformen og kos deg!
Bland sammen fløte og rød pesto, og hell det jevnt over fiskestykkene.
Dryss basilikum og litt revet ost på toppen.
Sett den ildfaste formen på rist midt i ovnen i 20 minutter. Mens du venter på fisken koker du ris etter anvisning på pakken. Hvis du vil ha salat til burde det også være god tid til å lage den før fisken er ferdig.
Server fiskeformen og kos deg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)