Namnam-glasur som passer bra til helt vanlige vaniljecupcakes eller sjokoladecupcakes. Sikkert godt på jordbærcupcakes også.
Dette trenger du til glasur til 24 cupcakes:
- 200 g melis
- 230 g romtemperert smør
- 200 g mørk kokesjokolade
- 2 ts vanilje ekstrakt
Slik gjør du:
Ha melis og romtemperert smør i en bolle. Miks det godt sammen med elektrisk mikser.
Smelt sjokoladen 1 minutt i mikroen. La den avkjøle seg litt før du
heller den i bakebollen mens du rører. Ha i vanilje ekstrakt og miks til
det er godt blandet.
Glasuren er nå klar til bruk. Bruk en sprøytepose og ønsket tupp for å lage fine dekorasjoner. Jeg hadde bare de billige tuppene mine tilgjengelige når jeg sprøytet på denne glasuren, så det ble ikke så veldig fint... Men godt ble det!
Kan man lage denne dagen i forveien?
SvarSlettJa, du kan også fryse den. Men da må den romtempereres og piskes opp igjen før bruk :)
SvarSlettFor en fantastisk fin blogg du har og ikke minst utrolige fristenede matretter... Må prøve ut mange av disse..
SvarSlettGleder meg til å se hva mer du skal lage :-) God helg til deg
Tusen takk for hyggelig kommentar :) Kjekt om du vil følge med videre!
SlettDenne glsuren funket kjempe bra og ikke mist så smakte den godt ..
SvarSlettSå bra! Den smaker godt ja, nesten for godt... ;)
Slett