søndag 9. desember 2012

Julekonfekt med et hint av kokos

Vi er allerede kommet et stykke inn i desember og julen nærmer seg med stormskritt. Jeg har så vidt begynt med julebaksten med litt konfekt. Tror nok det blir mest sånt i år siden det er det vi liker best her hjemme. De tørre julekakene blir aldri oppspist... Disse konfektene er laget med Cocosa extra virgin kokosolje for å få et hint av kokos. Men du kan helt fint bytte ut Cocosa med smør for å lage konfekt uten kokossmak.


Dette trenger du til 16 stk:
- 50 g Cocosa extra virgin (eller smør)
- 100 g mørk sjokolade
- 50 g hakkede nøtter eller mandler (jeg brukte pollys julemix utenom rosinene)

Slik gjør du:
Ha litt vann i en kjele og plasser en rund bolle over som dekker hele toppen av kjelen. Bollen må ikke komme i kontakt med vannet. Smelt Cocosa/smør og sjokolade i bollen.
 Fordel de hakkede nøttene og mandlene i konfektformer... 
...og hell sjokolademassen over. 
La konfekten stivne i kjøleskapet over natten. 
Oppbevar konfekten kjølig.

4 kommentarer:

  1. De ser kjempe god ut, spar en til meg til når jeg kommer hjem da :D gleder meg :D klem fra lillebror

    SvarSlett
  2. Skal se om jeg rekker å lage noen flere til du kommer hjem :)

    SvarSlett
  3. Disse laget jeg i dag.
    Gleder meg til å smake i morgen :D

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)