mandag 16. juli 2012

Spicy kylling med pasta

Utrolig enkelt og veldig godt! Av og til er det deilig med en middag med kort ingrediensliste. Alt dette er sånn som jeg alltid har liggende i kjøleskapet. Med andre ord: rask og enkel kosemat :)

Dette trenger du til 1 porsjon:
- 1 kyllingfilet, ca. 150 g
- 1 ss matolje
- ca. 1/2 ts sambal oelek, chili paste
- noen runder med salt- og pepperkvernen
- 1 dl matfløte
- 80 g pasta, f.eks. farfalle

Slik gjør du:
Skjær kyllingfileten i strimler. 
Varm opp stekepannen og ha i matoljen. Kok pastaen i rikelig lettsaltet vann til den er ferdig. Stek kyllingstrimlene til de er pent gyldne. 
Ha i sambal oelek og rør det godt inn. 
Ha i mer hvis du vil ha retten hottere. Ha i matfløten, kok opp og smak til med salt og pepper.
 La fløten koke litt inn mens du venter på at pastaen skal bli ferdig. Spe på med mer fløte hvis det er nødvendig. 
Server kyllingstrimlene med sausen over rykende varm pasta.

6 kommentarer:

  1. Denne så veldig enkel og grei ut! Skal prøve den og håper min datter på 2 blir fornøyd og! Tusen takk:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for hyggelig kommentar :) Håper hun likte det!

      Slett
  2. Dette var knallgodt. Hele familien likte det. Blir nok en slager
    Hilsen Cecilie

    SvarSlett
    Svar
    1. Så kjekt å høre! Takk for hyggelig kommentar :)

      Slett
  3. Fantastisk godt! Takk for oppskrift! :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)