- 1 kyllingfilet
- 1/2 eple
- 1/2 løk
- 1 ss smør eller margarin
- 1 ss karripulver
- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater
- 1 dl vann
- 1,5 dl matfløte
- 1 grønnsaksbuljongterning
- 1/2 ts sukker
- salt og pepper
- persille
- 1 ss snøfrisk
- 1/2 ss lett kesam
Slik gjør du:
Skrell og finhakk løken. Skrell eplet og ta bort kjernen. Del det i små terninger.
Del kyllingen i store terninger. Smelt smøret sammen med karrien i en vid kjele. Når det skummer har du i løk, eple og kylling og freser det i ca. 5 minutter.
Ha i grovhakkede tomater, vann, fløte og buljongterning.
La det koke opp mens du rører og la det koke i ca. 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker underveis.
Bland sammen snøfrisk og kesam og ha det i bunnen av suppetallerkenen.
Ha suppen oppå og dryss hakket persille på toppen.
Server gjerne suppen med brød med smør til og rør opp snøfriskblandingen før du spiser suppen.
- 1/2 eple
- 1/2 løk
- 1 ss smør eller margarin
- 1 ss karripulver
- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater
- 1 dl vann
- 1,5 dl matfløte
- 1 grønnsaksbuljongterning
- 1/2 ts sukker
- salt og pepper
- persille
- 1 ss snøfrisk
- 1/2 ss lett kesam
Slik gjør du:
Skrell og finhakk løken. Skrell eplet og ta bort kjernen. Del det i små terninger.
Nydelig!
SvarSlettGlad du likte den!
SvarSlett