tirsdag 2. november 2010

Wok med svinefilet og sukkererter

Lagde meg en rask og god wok før jobb i dag. Det tok bare 20 minutter, noe som er greit når man både skal på skole og på jobb samme dag. Sukkerertene lagde en søt og sprø tvist på wokken. Også ser det jo veldig fint ut...

Dette trenger du til 1 person:
- 100 g svinefilet
- litt chilikrydder
- 1/2 liten løk
- 1/2 liten rød paprika
- 6 minimais
- 6 vannkastanjer
- 12 sukkererter
- salt og pepper
- 1 pk nudler

Slik gjør du:
Skjær svinefileten i strimler. Gjør det samme med løken og paprikaen, men med en annen kviv(!) Del minimaisen i to og skjær vannkastanjene i skiver. Sukkerertene skylles under lunkent vann. Varm opp litt olje i en wok-panne eller stekepanne. Vent til oljen er ordentlig varm og stek svinekjøttet raskt til det er gjennomstekt. Krydre det med chilikrydder underveis. Sett det til side. Kok nudlene som anvist på pakken. Vask lett av stekepannen og ha i litt mer olje. Wok grønnsakene raskt på høy varme. Ha svinekjøttet tilbake i pannen mot slutten av steketiden og smak til med salt og pepper. Sil nudlene, men ta vare på litt av kraften. Da unngår du at nudlene blir klebete. Ha nudlene og woken i en dyp tallerken og spis :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)