Jeg lar bildene snakke for seg selv denne gangen ;)
- 2 mellomstore bakepoteter
- 100 g kjøttdeig, gjerne av svin
- salt og pepper
- 2 ts tomatpuré
- 1 dl vann
- oregano
- 3 ss finrevet parmesan
- ca. 2 dl revet ost
(- salat, agurk og mais til å ha ved siden av)
Varm opp ovnen til 225 grader. Vask godt av potetene (hvis de ikke er ferdigpakket i folie) og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Ha dem i en ildfast form og bak dem i ovnen i ca. 1 time. Stikk i dem med en kniv for å se om de er ferdige.
Når det er rundt et kvarter igjen til potetene er ferdig bakt begynner du på fyllet. Stek kjøttdeigen i litt olje i stekepannen og krydre med salt og pepper. Ha i tomatpuréen og vannet og smak til med oregano. Riv parmesan og rør den inn i kjøttfyllet.
Heisann :) Jeg ble inspirert av denne oppskriften,men lagde min egen vri. hadde bare tacokrydder,bittelitt m vann og parmesan i kjøttdeigen,ellers helt likt!Ble kjempegodt!!! :) Er herved min nye favorittmat! :) Tusen takk for tipset! :)
SvarSlettSkal forresten lage dette til meg og min kjære i kveld - gleder meg masse! :):):) nom nom nom