- 1 kyllingfilet
- 1 lime
- timian
- salt og pepper
- 2 ciabatta
- 1 stort salatblad
- 1/4 løk
- 1/4 paprika
- 6 tynne agurkskiver
Dressing:
- 1/2 dl kesam
- bittelitt salt og pepper
- 1/4 ts hvitløkspulver
- 1/2 ts kebabkrydder
Slik gjør du:
Legg kyllingfileten i en brødpose eller liknende og bank den jevn med en kjevle eller baksiden av en kjele. Den skal være mellom 1,5 og 2 cm tykk. Her har du en real mulighet til å få ut litt aggresjon, så slå godt fra deg! Skvis limen og ha saften i en dyp tallerken. Legg kyllingen oppi, krydre den med salt, pepper og timian og la den ligge der i ca 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)