onsdag 15. september 2010

Limekylling i ciabatta

Til 1 person trenger du:
- 1 kyllingfilet
- 1 lime
- timian
- salt og pepper
- 2 ciabatta
- 1 stort salatblad
- 1/4 løk
- 1/4 paprika
- 6 tynne agurkskiver

Dressing:
- 1/2 dl kesam
- bittelitt salt og pepper
- 1/4 ts hvitløkspulver
- 1/2 ts kebabkrydder



Slik gjør du:
Legg kyllingfileten i en brødpose eller liknende og bank den jevn med en kjevle eller baksiden av en kjele. Den skal være mellom 1,5 og 2 cm tykk. Her har du en real mulighet til å få ut litt aggresjon, så slå godt fra deg! Skvis limen og ha saften i en dyp tallerken. Legg kyllingen oppi, krydre den med salt, pepper og timian og la den ligge der i ca 15 minutter.Skjær løk og paprika i tynne strimler. Sett ovnen på 200 grader og stek ciabattaene i ca 10 minutter mens du steker kyllingfileten i stekepannen til den er gjennomstekt. Stek løken og paprikaen i den varme pannen mens du lar kyllingen hvile. Riv opp salaten til passende biter og bland sammen ingrediensene til dressingen. Del kyllingen opp i store biter. Skjær ciabattaene i to og smør dressingen på bunnen og toppen. Legg i salat, agurk, kylling, løk og paprika, og spis det som en burger :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)