Denne oppskriften er nok til 20 store kjeks. Isteden for kokesjokolade kan du bruke sjokoladedråper. Du velger selv om du vil ha lys eller mørk sjokolade i kjeksene. Jeg brukte både lys og mørk denne gangen, og det ble kjempegodt :) (Hadde dersverre bare 200 g sjokolade, så det ble litt få sjokoladebiter...)

Du trenger:
- 140 g brunt sukker
- 120 g sukker
- 2 egg
- 180 g margarin
- 1,5 ts vaniljesukker
- 300 g hvetemel
- 1 ts natron
- 350 g kokesjokolade
- 100 g hakkede nøtter, kan sløyfes
Slik gjør du:
Smelt margarin. Rør sukker og egg godt sammen mens du venter. Rør i den smeltede margarinen. Bland inn vaniljesukker, hvetemel og natron. Grovhakk kokesjokoladen og bland den (og de hakkede nøttene) inn i røren.
Legg klatter med røre på et stekebrett dekket med bakepapir.
Stek kjeksene midt i ovnen på 190 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Avkjøl på rist.
Server kjeksene lunkne eller avkjølt med kald melk ved siden av.
Du trenger:
- 140 g brunt sukker
- 120 g sukker
- 2 egg
- 180 g margarin
- 1,5 ts vaniljesukker
- 300 g hvetemel
- 1 ts natron
- 350 g kokesjokolade
- 100 g hakkede nøtter, kan sløyfes
Smelt margarin. Rør sukker og egg godt sammen mens du venter. Rør i den smeltede margarinen. Bland inn vaniljesukker, hvetemel og natron. Grovhakk kokesjokoladen og bland den (og de hakkede nøttene) inn i røren.
Stek kjeksene midt i ovnen på 190 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Avkjøl på rist.
kjeksene var suoer gode! men prøv med halv parten lys og halvparten mørk sjokolade ;)
SvarSlettDet høres godt ut :) Takk for fin kommentar!
Slett