tirsdag 13. juli 2010

Kyllingkebab

Denne retten passer fint som lunsj eller som en lett middag på en varm sommerdag. Eller hvis du, som meg, skal på jobb kl 16.00 og derfor må spise middag tidlig ;)


Til to personer trenger du:
- 2-3 kyllingfileter
- 4 pitabrød
- noen blader isbergsalat
- 1/4 agurk i terninger
- revet ost
- kebabkrydder

- 1/2 beger rømme
- hvitløkspulver eller 1/2 finhakket hvitløksfedd
- litt salt og pepper
- kebabkrydder

Slik gjør du:
Skjær kyllingen i terninger og stek den i litt olje. Krydre med salt, pepper og kebabkrydder. Stek pitabrødene i ovnen på 200 grader i 4-6 minutter.

Lag rømmedressingen. Bland sammen rømme, hvitløkspulver eller finhakket hvitløk, salt, pepper og kebabkrydder etter smak.

Smør rømmedressing på den ene siden inni pitabrødene. Ha i kylling, agurk i terninger, strimlet isbergsalat og revet ost. Naaam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)