onsdag 17. oktober 2012

Agurkraita

Agurkraita er et indisk tilbehør som brukes som dip eller saus til varme retter. Veldig godt og raskt og enkelt å lage. 

Dette trenger du til 4 personer:
- 1 liten agurk
- 2 dl yoghurt naturell
- 1 klype sukker
- 1 klype salt
- 1 ts malt spisskummen
- noen runder med pepperkvernen
- en klype paprikapulver

Slik gjør du:
Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut frøene med en teskje. 
Del agurkjøttet i grove biter. 
Ha yoghurten i en bolle. Ha i sukker og salt og rør det godt sammen med en gaffel. Ha i spisskummen og pepper og rør det inn. Bland inn agurkbitene og dryss paprikapulver på toppen. 
Passer bra ved siden av f. eks. kylling tikka masala.

2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)