Wok er raskt og enkelt og passer på travle dager. Denne er med marinert kylling laget med samme marinaden som jeg brukte til kokos- og chilimarinert laks med kokosris
- 1 kyllingfilet
- marinade fra denne oppskriften
- 1/2 løk
- 1/2 liten paprika
- 1 gulrot
- 1 håndfull aspargesbønner
- 1/3 boks mais
- 1 pk nudler
Slik gjør du:
Lag marinaden etter denne oppskriften. Skjær kyllingkjøttet i terninger og legg dem i marinaden i minst 1 time.
Skjær løken og paprikaen i strimler. Skrell gulroten og skjær den i skiver.
Sil av overflødig marinade...
...før du steker kyllingbitene på høy varme i litt olje i stekepannen.
Sett kyllingen til side mens du tilbereder grønnsakene. Ha litt mer olje i stekepannen og fres løk, paprika, gulrot og aspargesbønner raskt i ca. 5 minutter til de er gjennomvarme og sprø.
I mellomtiden koker du nudlene etter anvisning på pakken. Ha kyllingen tilbake i pannen, tilsett mais og smak til med salt og pepper.
Server de wokkede grønnsaken og kyllingen med nudlene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)