onsdag 17. august 2011

Wok med grønnsaker og marinert kylling

Wok er raskt og enkelt og passer på travle dager. Denne er med marinert kylling laget med samme marinaden som jeg brukte til kokos- og chilimarinert laks med kokosris


Dette trenger du til en veldig sulten person:
- 1 kyllingfilet
- marinade fra denne oppskriften
- 1/2 løk
- 1/2 liten paprika
- 1 gulrot
- 1 håndfull aspargesbønner
- 1/3 boks mais
- 1 pk nudler

Slik gjør du:
Lag marinaden etter denne oppskriften. Skjær kyllingkjøttet i terninger og legg dem i marinaden i minst 1 time. 
Skjær løken og paprikaen i strimler. Skrell gulroten og skjær den i skiver. 
Sil av overflødig marinade... 
...før du steker kyllingbitene på høy varme i litt olje i stekepannen. 
Sett kyllingen til side mens du tilbereder grønnsakene. Ha litt mer olje i stekepannen og fres løk, paprika, gulrot og aspargesbønner raskt i ca. 5 minutter til de er gjennomvarme og sprø. 
I mellomtiden koker du nudlene etter anvisning på pakken. Ha kyllingen tilbake i pannen, tilsett mais og smak til med salt og pepper. 
Server de wokkede grønnsaken og kyllingen med nudlene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)