Sunn, lett og utrolig god middag i en fei. Eller hva med å lage litt ekstra og ta med en kald wrap til lunsj dagen etter? Jeg brukte tortillalefser fra butikken denne gangen, men hvis du vil og har tid kan du godt lage hjemmelagde. Da blir det bare enda bedre :) Her er en oppskrift du kan bruke.
Dette trenger du til 2 personer:
- 6 tortillalefser
- 300 g kyllingfilet
- 1 ss sambal oelek, chili paste
- 1 fersk chili
- 1 ss olivenolje
- 1 ss smør
- 0,5 dl kremfløte
- salt og pepper
- 1 gulrot
- isbergsalat
- revet ost
- 1/2 paprika
- evt. litt rømme
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem midt i ovnen i ca. 10 minutter. Skjær kyllingfileten i strimler. Ta ut frøene av chilien og finhakk den.
Skrell gulroten og grovriv den. Skjær isbergsalaten og paprika i strimler.
Varm olje og smør i en stekepanne og ha i kyllingstrimlene.
Brun dem på alle sider. Rør inn chili og chili paste og la det surre et par minutter til.
Rør inn fløten...
...og la den koke inn.
Smak til med salt og pepper. Legg salat, gulrot, revet ost, paprika og kylling i en stripe midt i tortillalefsen. Ha litt rømme på hvis du trenger det for å mildne smaken.
Rull tortillalefsen sammen og nyt!
Dette så utrolig godt ut :))) Denne skal jeg prøve!
SvarSlettDette er en vinner. Håper du liker det når du prøver det :)
Slett