Det kan virke som om kokebøkene strømmer inn for tiden med 5 nye på under en måned. Det siste innslaget i kokebokhyllen min er "Ole Martins beste tips" skrevet av Ole Martin Alfsen som kanskje er mest kjent fra tv-serien "4-stjerners middag".
Boken er ikke helt en kokebok, men mer en oppslagsbok og hjelper i hverdagen eller når man skal lage til et festmåltid. Boken inneholder masse lure tips om forskjellige matvarer, teknikker og andre ting det kan være lurt å tenke på når man skal invitere til middagsselskap. Etter å ha bladd litt i den har jeg allerede funnet mange tips som har lagt seg i bakhodet. For eksempel står det en del om hvordan man steker kjøtt riktig og hvordan man lager en god saus fra bunnen av. To ting som jeg virkelig trenger å bli bedre på!
Det er også noen oppskrifter som jeg gleder meg til å prøve meg på :) Blant annet en oppskrift på risotto milanese som ser knallgod ut.
Takk for en utradisjonell og reflektert kokebokomtale!Jeg har også lest deler av boken, og finner den veldig nyttig. Syns jeg fortsatt har mye å lære (det var mildt sagt)
SvarSlettHurra for oss som liker å lage mat :-)
Glad du likte min uhøytidelige "bokomtale" :) Må si meg helt enig med deg! Det er en veldig nyttig bok :) Hurra for oss!
SvarSlettÅhh, den kokeboka ønsker jeg meg også, skal nok bli en i samlingen min denne også :)
SvarSlettmvh swimzy fra swimzys matblogg:
http://swimzys-matblogg.blogspot.com/