lørdag 25. juni 2011

Enda en ny kokebok!

Det kan virke som om kokebøkene strømmer inn for tiden med 5 nye på under en måned. Det siste innslaget i kokebokhyllen min er "Ole Martins beste tips" skrevet av Ole Martin Alfsen som kanskje er mest kjent fra tv-serien "4-stjerners middag". 

Boken er ikke helt en kokebok, men mer en oppslagsbok og hjelper i hverdagen eller når man skal lage til et festmåltid. Boken inneholder masse lure tips om forskjellige matvarer, teknikker og andre ting det kan være lurt å tenke på når man skal invitere til middagsselskap. Etter å ha bladd litt i den har jeg allerede funnet mange tips som har lagt seg i bakhodet. For eksempel står det en del om hvordan man steker kjøtt riktig og hvordan man lager en god saus fra bunnen av. To ting som jeg virkelig trenger å bli bedre på! 
Det er også noen oppskrifter som jeg gleder meg til å prøve meg på :) Blant annet en oppskrift på risotto milanese som ser knallgod ut.
Får se om jeg klarer å motstå fristelsen til å kjøpe enda flere kokebøker en stund framover...

3 kommentarer:

 1. Takk for en utradisjonell og reflektert kokebokomtale!Jeg har også lest deler av boken, og finner den veldig nyttig. Syns jeg fortsatt har mye å lære (det var mildt sagt)
  Hurra for oss som liker å lage mat :-)

  SvarSlett
 2. Glad du likte min uhøytidelige "bokomtale" :) Må si meg helt enig med deg! Det er en veldig nyttig bok :) Hurra for oss!

  SvarSlett
 3. Åhh, den kokeboka ønsker jeg meg også, skal nok bli en i samlingen min denne også :)
  mvh swimzy fra swimzys matblogg:
  http://swimzys-matblogg.blogspot.com/

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)