For litt siden lagde jeg lemon curd. Jeg har brukt den i makroner og på skiven, men for en uke siden sang curden på siste verset. For å bruke opp resten lagde jeg sitronmuffins med kremostglasur.
Dette trenger du til ca. 20 muffins:
Dette trenger du til ca. 20 muffins:
- 2 egg
- 135 g sukker
- 4 ss lemon curd
- 1,5 dl melk
- 180 g hvetemel
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ss lemon curd
- 30 g margarin
- 60 g snøfrisk naturell
- 2 dl melis
Slik gjør du:
Visp sammen egg og sukker til eggedosis. Ha i lemon curd og melk og rør godt.
Bland sammen hvetemel og bakepulver og vend det inn i røren med en slikkepott.
Varm opp ovnen til 200 grader og sett doble muffinsformer på et stekebrett.
Bruk to spiseskjeer til å fylle dem litt over halvfulle med røre og stek muffinsene nederst i ovnen i 15-20 minutter.
La dem avkjøle seg i ca. 15 minutter.
Bland sammen lemon curd, margarin, snøfrisk og melis til glasuren.
Ta muffinsene ut av formene og dypp dem i glasuren slik at toppen blir dekket.
Sett dem til avkjøling i kjøleskapet ca. 1 time før du serverer dem.
- 135 g sukker
- 4 ss lemon curd
- 1,5 dl melk
- 180 g hvetemel
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ss lemon curd
- 30 g margarin
- 60 g snøfrisk naturell
- 2 dl melis
Slik gjør du:
Visp sammen egg og sukker til eggedosis. Ha i lemon curd og melk og rør godt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)