torsdag 2. desember 2010

Stekt kyllingfilet med lun salat

Dette trenger du til 1 person:
- 1 kyllingfilet
- 1 ts lys soyasaus
- 1 ts olje
- litt salt og pepper
- ca. 10 cm purreløk
- 6 cherrytomater
- ca. 75 g sukkererter
- 2 isbergsalatblader



Slik gjør du:
Bland sammen soyasaus, olje, salt og pepper. Vend kyllingen i marinaden og la den ligge der mens du varmer stekepannen opp til høy temperatur. Varm også ovnen opp til 225 grader. Stek kyllingfileten et par minutter på hver side før du legger den på rist og steker den videre midt i ovnen i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt. Husk å ha noe under risten til å ta imot væske som renner av. Strimle purreløken og sukkerertene og del tomatene i to. Fres det i litt olje i stekepannen i ca. 4 minutter. Riv opp salatbladene og legg dem på en tallerken. Ha de freste grønnsakene over og kyllingfileten ved siden av. Skjær gjerne kyllingfileten i tynne skiver rett før servering. Mmmmm!

1 kommentar:

  1. Hei.
    Bli med på FB siden vår, der er det flere mat bloggere og andre intresserte. Siden og bloggen har jeg laget med tanken på å bli et mat blad på nett. Glad for alle som bidrar, og du vil få flere lesere til siden din. Velkommen er du, håper du melder deg inn. Jeg legger ut innlegg fra bloggene, med link til siden, alt ettersom det passer inn, så sant du/dere ikke har innvendinger:-)
    Du finner oss her:
    http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Vin-Mat-Inspirasjon/129816200410487?v=wall
    Håper vi treffes "der" :-)

    Siw <3

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)