tirsdag 9. november 2010

Pitapizza med pesto og mozzarella

Rask og enkel middag hvis du har pitabrød i frysen og pesto i kjøleskapet. Hvis ikke finner du oppskrifter her (pitabrød) og her (pesto).

Dette trenger du til 1 pizza:
- 1 pitabrød
- 1 ts tomatpuré
- 2 ss vann
- litt oregano
- litt revet ost
- 50 g fersk mozzarella
- 4 ts pesto

Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 250 grader. Ta pitabrødet ut av frysen og legg det på en rist med bakepapir på. Bland sammen tomatpuré, vann og oregano til en rask pizzasaus. Smør den utover pitabrødet og dryss litt revet ost over. Skjær mozzarellaen i så tynne skiver som du klarer og fordel skivene på pitabrødet. Legg halve teskjeer med pesto rundt omkring mellom mozzarellaen. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter til osten har smeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)