Dette trenger du til 1 person:
- 1 kyllingfilet- 1 hvitløksfedd
- 1 ts margarin
- litt salt og pepper
- 1/2 ts tomatpuré
- 1/2 ts malt ingefær
- 1/2 ts garam masala
- 1/2 ts gurkemeie
- 1/2 ts chilipepper
- 1/2 dl vann
- 1 dl lett crème fraîche
- 1 ss hakket persille
- 1 dl bulgur
- 2 dl vann
- litt salt
Slik gjør du:
Kok opp vann og salt til bulguren. Når det koker skrur du av platen og har i bulguren. Sett på lokk og la det stå i ca. 10 minutter. Finhakk hvitløken og del kyllingfileten i biter. Stek den i smøret til den nesten er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper og ha det over i en panne. Ha i alle de øvrige ingrediensene unntatt persille og la det koke i ca. 5 minutter.
Ha i hakket persille mot slutten av koketiden. Server gryten oppå bulguren.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)