torsdag 16. september 2010

Maiskolbe med smør

Her kommer tilbehørsinnlegg nr to, og denne gangen er det varm maiskolbe med smør. Ikke veldig sunt eller veldig avansert, men det smaker kjempegodt. Det passer til karbonader, stekt kjøtt, grillmat og alle slags hamburgerretter eller som en forrett.

Til 1 person trenger du:
- 1 maiskolbe
- litt salt
- litt smør

Slik gjør du:
Kok opp rikelig med lettsaltet vann og ha maiskolben i. Skru ned varmen og la maiskolben trekke i ca. 10 minutter. Ta den opp og la vannet renne av den. Stikk en maisholder inn på hver side. Bruk en kniv til å smøre smør på hele kolben slik at det smelter godt og strø litt salt rundt hele. Hold i maisholderne og spis rundt.

3 kommentarer:

  1. de maiskolbene du bruker, er de kokte eller ukokte fra før av? : )

    SvarSlett
  2. De jeg brukte her var hermetiske, så de er nok kokte fra før av :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)