- 2-3 kyllingfileter
- 2-3 ss rapsolje
- 2-3 ts kyllingkrydder
- 1/2 ts kayennepepper
- ca. 5 ss strøkavring
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Tørk kyllingfiletene med litt kjøkkenpapir. Finn fram to dype tallerkner. Ha oljen i den ene og bland sammen strøkavring og krydder i den andre. Dypp kyllingfiletene først i oljen og vend dem deretter i strøkavring-blandingen til de er dekket. Ha dem i en ildfast form og stek dem midt i ovnen i 20-25 minutter til de er gjennomstekt.
Server de pannert kyllingfiletene med potetbåter, pasta eller ris og en god saus. (Her har vi brukt kokt ris og fløtesaus)
- 2-3 ss rapsolje
- 2-3 ts kyllingkrydder
- 1/2 ts kayennepepper
- ca. 5 ss strøkavring
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Tørk kyllingfiletene med litt kjøkkenpapir. Finn fram to dype tallerkner. Ha oljen i den ene og bland sammen strøkavring og krydder i den andre. Dypp kyllingfiletene først i oljen og vend dem deretter i strøkavring-blandingen til de er dekket. Ha dem i en ildfast form og stek dem midt i ovnen i 20-25 minutter til de er gjennomstekt.
Server de pannert kyllingfiletene med potetbåter, pasta eller ris og en god saus. (Her har vi brukt kokt ris og fløtesaus)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)