mandag 9. august 2010

Fylte pannekaker


Til 4 personer trenger du:
Pannekaker
- 3 dl hvetemel
- 1 ts salt
- 3 egg
- 5 dl melk

Kjøttsaus
- 400 g kjøttdeig
- salt
- pepper
- 2 ss tomatpuré
- 3 dl vann
- 1 buljongterning
- 1,5 dl makaroni

Ostesaus
- 1 ss smør/margarin
- 2 ss hvetemel
- 4 dl melk
- 3 ss revet parmesan
- 1 ts salt
- pepper

- revet ost til topping
Slik gjør du:
Ha mel og salt i en bolle. Visp inn melken til en jevn og glatt røre. Rør til slutt inn eggene. La røren svelle litt før du steker pannekakene.

Stek kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Ha i tomatpuré, vann, buljongterning og makaroni. La det koke i 5 minutter.

Lag ostesausen mens kjøttsausen koker. Smelt smøret i en kjele, rør inn melet og spe på med melk. Kok opp og ha i parmesan. Smak til med salt og pepper.

Legg en stripe fyll i hver pannekake, rull sammen og legg i en ildfast form. Hell over ostesaus, dryss revet ost over og gratiner under grillen til osten er gyllen.

Serveres med salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)