Dette er en veldig enkel og grei rett som smaker godt :) Du kan gjerne ha andre grønnsaker i den også som for eksempel paprika, purré, vårløk, gressløk og chili. Det kommer helt ann på hva du har i kjøleskapet...
Dette trenger du til 1 porsjon:
- 125 g laksefilet
- 1 liten løk
- 1 hvitløksfedd
- 1 liten gulrot
- 1,5 ss rød karripasta (fås kjøpt i asiatiske butikker)
- 1 dl vann
- 1 dl crème fraîche/rømme
- litt salt
- 75 g pasta
Slik gjør du:
Kok opp rikelig med lettsaltet vann til pastaen og ha i pastaen. La den koke i 10-12 minutter mens du lager karri-laksen.
Hakk løken og hvitløken og skjær gulroten i tynne skiver. Fres det i litt olje i stekepannen. Ha i karripastaen og la den surre litt. Ha i vann og crème fraîche eller rømme.
Bland det godt sammen og ha i en klype salt. La det koke opp. Skjær eventuelt skinnet av laksefileten og skjær den i 1,5x1,5 cm store terninger. La det surre under lokk i 6-8 minutter til laksen er gjennomkokt. Naaam!
Så fin blogg du har fått deg da:) Har du kjøpt jacobs pasta?;)
SvarSletttakker ;) nei, det er englamark fra coop. Jacobs er for dyr...
SvarSlettPrøvde denne til middag i dag! Veldig godt. Men kan tenke meg at den er god med ris og til, tror jeg må prøve det neste gang. Takk for god oppskrift :) Karoline
SvarSlettJa, det er helt sikkert godt! :)
Slett