torsdag 29. juli 2010

Hot indrefilet av svin med wokgrønnsaker og nudler

Dette trenger du til 4 personer:
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)
- 1 dl sweet & sour wok saus
- 600 g indrefilet av svin
- 1-2 ss olje
- 1 strimlet rød chilipepper
- litt soyasaus
- salt og pepper
- 3-4 pakker nudler



Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 220 grader før du bruner indrefileten på sterk varme på alle sidene. Pensle den med sweet & sour saus , krydre med litt pepper og stek den midt i ovnen på rist i ca 15 - 20 minutter avhengig av hvor godt stekt du vil ha den. Pensle den et par ganger underveis og la den hvile i aluminiumsfolie på kjøkkenbenken i minst 5 minutter før du skjærer den opp.

Wok grønnsakene som anvist på pakken og kok nudlene mens fileten steker i ovnen. Tilsett den hakkede chilien i wokgrønnsakene. Hell resten av sweet & sour sausen over og smak til med salt og pepper.

Hell vannet av nudlene og ringle litt soyasaus over, skjær kjøttet i skiver og server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)