I går hadde jeg dårlig tid med middagen (skulle på jobb 17.00), så da ble det kokoskylling. Det er veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt. Dette er egentlig samboeren min sin oppskrift, men jeg har fått tillatelse til å bruke den her ;)
Dette trenger du til 2 personer:
- 3 kyllingfileter
- Santa Maria kyllingkrydder
- 1 boks (400 g) kokosmelk
- 150 g pasta
- salt og pepper
Slik gjør du:
Skjær kyllingfiletene i biter og brun dem i stekepannen. Krydre lett med kyllingkrydder. Kok samtidig opp kokosmelken og litt vann i en kjele. Ha pastaen i når det koker, og la den koke i kokosmelken uten lokk i ca 10 - 12 minutter.
Når pastaen er ferdig kokt har du i kylligfileten i gryten uten å sile av kokosmelken. Smak til med salt, pepper og mer kyllingkrydder, rør om og server.
Serveres med baguetter med smør og salat (hvis du gidder) ved siden av.
Nam, høres godt ut!
SvarSlettMen hvor mye er "litt vann"?
Nok til at pastaen dekkes :)
Slett