lørdag 3. juli 2010

Kokoskylling

I går hadde jeg dårlig tid med middagen (skulle på jobb 17.00), så da ble det kokoskylling. Det er veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt. Dette er egentlig samboeren min sin oppskrift, men jeg har fått tillatelse til å bruke den her ;)


Dette trenger du til 2 personer:
- 3 kyllingfileter
- Santa Maria kyllingkrydder
- 1 boks (400 g) kokosmelk
- 150 g pasta
- salt og pepper


Slik gjør du:
Skjær kyllingfiletene i biter og brun dem i stekepannen. Krydre lett med kyllingkrydder. Kok samtidig opp kokosmelken og litt vann i en kjele. Ha pastaen i når det koker, og la den koke i kokosmelken uten lokk i ca 10 - 12 minutter.


Når pastaen er ferdig kokt har du i kylligfileten i gryten uten å sile av kokosmelken. Smak til med salt, pepper og mer kyllingkrydder, rør om og server.
Serveres med baguetter med smør og salat (hvis du gidder) ved siden av.

2 kommentarer:

  1. Nam, høres godt ut!
    Men hvor mye er "litt vann"?

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)