mandag 6. august 2012

Omelett med nypoteter, parmesan og vårløk

Denne oppskriften er fra Kamille. Deilig omelett som passer til lunsj eller en lett middag.
 
Dette trenger du til 2 personer:
- 3 egg
- 1/2 liten løk
- 100 g nypoteter
- 1 dl revet parmesan
- 1 vårløk
- 1 dl kremfløte
- 1 ts olivenolje
- salt og pepper
- salat til servering

Slik gjør du:
Skrell potetene og skjær dem i skiver. Kok dem møre. 
Varm opp ovnen til 160 grader. Skyll og del vårløken i skiver. Finhakk løken og fres den i olivenolje til den er myk og gyllen. 
Fordel løk, poteter, vårløk og revet parmesan i en liten ildfast form. 
Visp eggene for hånd sammen med fløten, smak til med salt og pepper og hell over i formen. 
Bak omeletten i ovnen på 160 grader i 40-45 minutter til omeletten er fast og gyllen oppå. 
Server med salat og gjerne ferskt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)