torsdag 23. juni 2011

Spansk ris med kylling

En enkel risrett med få ingredienser. Less is (sometimes) more :)

Dette trenger du til 2 porsjoner:
- 200 g langkornet ris
- 3 ss extra virgin olivenolje
- 1 løk
- 1 hvitløksfedd
- 1/2 grønn paprika
- 1/2 rød paprika
- 2 flådde tomater fra boks
- 170 g kyllingfilet
- salt og pepper

Slik gjør du:
Skrell løken og skjær den i små terninger. Skrell og finhakk hvitløksfeddet. Ta frø og hinner ut av paprikaene og skjær paprikakjøttet i små terninger.
Skjær tomatene i biter. Skjær kyllingkjøttet i små biter. Kok risen i rikelig med lettsaltet vann i 10-12 minutter til den er ferdigkokt.
Samtidig varmer du oljen til middels varme i en stekepanne.
Stek løk og hvitløk sammen med kyllingbitene i 3-4 minutter til kyllingen begynner å få farge.
Ha i paprika og tomater, legg på lokk og la det småkoke i 5-10 minutter.
Sil vannet av risen og rør det sammen med kyllingblandingen.
Smak til med salt og pepper og server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)