Dette er en type smuldrepai som er utrolig rask og enkel å lage. Passer perfekt som dessert for eksempel en hverdag du vil ha litt ekstra kos. Du kan lage den med alle typer bær. Jeg brukte skogsbær denne gangen.
- 200 g ferske eller tinte skogsbær (eller andre bær)
- 2 ss sukker
- 2 ts potetmel
- 1,5 dl hvetemel
- 1/2 dl sukker
- 50 g smør
Slik gjør du:
Fordel bærene i to ildfaste porsjonsformer. Halvparten i hver form. Ha i 1 ss sukker og 1 ts potetmel i hver form og bland godt.
Del smøret i terninger.
Bland sammen mel og sukker.
Gni smøret inn i melblandingen med fingetuppene.
Fordel smuldrelokket oppå bærene i de to formene. Det er godt med mye smuldrelokk!
Stek paiene midt i ovnen i 20-25 minutter til de er sprø og gyldne oppå.
Åhh dette ser skikkelig godt ut :) Det må prøves ut nå når jeg får mine nye små posjonsformer:)
SvarSlettmvh swimzy på swimzys matblogg