Tilbehør som passer til stekt eller grillet kjøtt.
- 4 store sjampinjonger
- 1,5 løk
- 1-2 ss smør eller margarin
- to klyper grillkrydder
- 3 gode spiseskjeer crème fraîche
Slik gjør du:
Rens sjampinjongene lett og skjær dem i skiver.
Skrell løkene og del dem i to. Du skal bruke tre halvdeler. Skjær løken i strimler, slik:
Varm opp stekepannen og ha i smør. Hvis du har stekt kjøtt i pannen tidligere kan du la stekefettet fra kjøttet være igjen i stekepannen for å få ekstra smak på soppen og løken. Ha i løken først og la den surre på sterk varme noen minutter til den begynner å bli gyllen.
Ha i soppen og stek det videre til den også får fin farge.
Dryss på grillkrydder og skru ned varmen. Bland godt.
Ha i crème fraîche og trekk pannen av varmen. Bland inn crème fraîchen på ettervarmen også er det klart.
Vi hadde dette som tilbehør til kremostfylt indrefilet av svin.
Veldig godt. La til noen strimlete kyllingbiter og Broccoli , det ble veldig godt
SvarSlett