Vi skulle egentlig ha crispy chicken fra old el paso til middag, men kunne ikke finne det på noen butikker her i bygda. Så da bestemte vi oss for å prøve å lage vår egen variant og det ble minst like godt! Kyllingbitene serveres i tortillalefser med det man vanligvis pleier å ha i taco, så det jeg har listet opp her er bare forslag. Du tar selvfølgelig det du liker og pleier å ha :)
Dette trenger du til 2 sultne studenter:
Til kyllingen:
- 300 g kyllingfilet = ca. 2 stk
- 70 g strøkavring
- 6-7 ss olje
- hjemmelaget tacokrydder (bland sammen 2,5 ts chilipulver, 1 ts tørket oregano, 3 ts spisskummen, 1 ts paprikapulver, 1 ts hvitløkspulver, 1 ts kayennepepper og 1/2 ts salt)
eller
- 1 pakke taco seasoning mix fra butikken
I tillegg:
- 4 tortillalefser
- 50 g revet ost
- rømme
- salsa
- mais
- agurk i terninger
- isbergsalat i strimler
- grovknuste tortillachips
Slik gjør du:
Skjær kyllingen i strimler. Ha strøkavringen og krydderet i en brødpose/frysepose og hell over oljen. Ha i kyllingen og rist til det er godt blandet og alle kyllingbitene er dekket med blandingen. Oisann, der glemte jeg visst å skru på ovnen. Sett den på 200 grader.
Hvordan er det å fryse kyllingen etter steiking, blir den bløt da
SvarSlett