lørdag 7. august 2010

Torsk i tomatsaus med pasta


Dette trenger du til 1-2 porsjoner:
- 200 g frossen torskefilet
- 10 cm purre
- 2 dl knuste tomater
- 1 ts honning
- litt salt og pepper
- 1/4 ts kajennepepper
- 100 g pasta

Slik gjør du:
Ta fisken ut av frysen i god tid slik at den rekker å bli halvtint til du skal lage middag. Skjær den i 1,5 cm tykke skiver. Skyll, rens og strimle purren og legg den i en liten kjele. Hell over tomatene og tilsett honningen, salt og kajennepepper. La det få et oppkok.

Mens du venter på at det skal begynne å koke koker du pastaen som anvist på pakken.

Skru ned varmen på tomatsausen når det begynner å koke. Ha i torsken og la den trekke under lokk i ca 8 - 10 minutter til den er ferdig. Pass på at det ikke koker, for da vil fisken gå i oppløsning.

Server fisken med pastaen og salat :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)