Kjøttfyll
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 2 hvitløksfedd
- 1 hakket løk
- 2 dl revet ost
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts kayennepepper
- 1 egg
Saus
- 3 dl matfløte
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- litt oregano, timian og basilikum
I tillegg
- 2 dl revet ost
- 4 paprika
- ris
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Hakk løk og hvitløk og bland sammen alle ingrediensene til kjøttfyllet. Skjær av toppene på paprikaene og rens rens ut frøene og det hvite langs kanten. Fyll paprikaene med kjøttfyllet.
Legg dem i en passelig ildfast form, dryss litt ost over og hell fløten i formen. Dryss i salt, pepper og urter. Stekes på 200 grader i ca 45 minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken mens paprikaene steker.
Serveres med ris og brød.
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 2 hvitløksfedd
- 1 hakket løk
- 2 dl revet ost
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts kayennepepper
- 1 egg
Saus
- 3 dl matfløte
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- litt oregano, timian og basilikum
I tillegg
- 2 dl revet ost
- 4 paprika
- ris
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Hakk løk og hvitløk og bland sammen alle ingrediensene til kjøttfyllet. Skjær av toppene på paprikaene og rens rens ut frøene og det hvite langs kanten. Fyll paprikaene med kjøttfyllet.
Legg dem i en passelig ildfast form, dryss litt ost over og hell fløten i formen. Dryss i salt, pepper og urter. Stekes på 200 grader i ca 45 minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken mens paprikaene steker.
Serveres med ris og brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)