Raskt, enkelt og kjempegodt!
- 300 g kyllingfilet
- 1 boks hermetiske vannkastanjer, i skiver
- 1 gulrot, i tynne skiver
- 1 liten boks hermetiske minimais, delt i to
- noen små brokkolibuketter
- 1 ss olje
- 1 stor håndfull hakkede cashewnøtter
- litt pepper
- 4 - 6 hvetetortillas
Saus
- 2 dl crème fraîche
- 2 ss taco kryddermix
- 1 ss limesaft
Slik gjør du:
Rens kyllingfileten og skjær den i strimler. Brun strimlene i olje på sterk varme og ta den deretter ut av pannen. Kutt opp grønnsakene og wok dem fort i den varme stekepannen. Bland sammen crème fraîche, kryddermiks og limesaft i crème fraîche begeret.
Hell sausen over grønnsakene, strø over de hakkede nøttene og ha kyllingen tilbake i pannen. La det surre noen minutter mens du varmer tortillaene i mikrobølgeovnen og dekker bordet.
Fordel fyllet i tortillaene, rull sammen og nyt!
- 1 boks hermetiske vannkastanjer, i skiver
- 1 gulrot, i tynne skiver
- 1 liten boks hermetiske minimais, delt i to
- noen små brokkolibuketter
- 1 ss olje
- 1 stor håndfull hakkede cashewnøtter
- litt pepper
- 4 - 6 hvetetortillas
Saus
- 2 dl crème fraîche
- 2 ss taco kryddermix
- 1 ss limesaft
Slik gjør du:
Rens kyllingfileten og skjær den i strimler. Brun strimlene i olje på sterk varme og ta den deretter ut av pannen. Kutt opp grønnsakene og wok dem fort i den varme stekepannen. Bland sammen crème fraîche, kryddermiks og limesaft i crème fraîche begeret.
Hell sausen over grønnsakene, strø over de hakkede nøttene og ha kyllingen tilbake i pannen. La det surre noen minutter mens du varmer tortillaene i mikrobølgeovnen og dekker bordet.
Fordel fyllet i tortillaene, rull sammen og nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)