fredag 9. juli 2010

Kebab i pitabrød

Dette er en tyrkisk-inspirert rett som er kjemperask og enkel å lage.
Smaker godt på fredagskvelder ;)


Til 3 porsjoner trenger du:
- 400 g kjøttdeig
- 1/2 - 1 ts salt
- 4 ts paprikapulver
- 2 ts spiskummen
- 3 ts garam masala
-1 ts chilikrydder

- 6 pitabrød
- isbergsalat
- 1/2 løk
- 1 boks rømme
- 1 dl ris

Slik gjør du:
Kok risen som anvist på pakken. Kna sammen kjøttdeig, salt og krydder, bruk hendene. Form deigen til 10 pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse hvis du har. Brun pølsene i varm panne, og etterstek i 3-4 minutter på svakere varme. I mellomtiden varmer du pitabrødene, river salaten i biter og grovhakker løken.

Legg kebaben i pitabrødet sammen med salat, løk, ris og rømme. Enjoy!



2 kommentarer:

  1. Det så veldig godt ut! Det må jeg prøve en gang :-)

    SvarSlett
  2. Takk for det! det må du gjøre :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)