onsdag 11. september 2013

Rullekake med ripsgelé

Dette må være den raskeste og enkleste kaken jeg noensinne har laget. Under en halvtime etter at jeg begynte å røre sammen ingrediensene var kaken klar til servering. Og godt smakte den også :)



Til en rullekake trenger du:
- 4 egg
- 120 g sukker
- 140 g mel
- 3/4 ts bakepulver
- ripsgelé
- ekstra sukker til å drysse over

Slik gjør du:
Varm opp stekeovnen til 180 grader. Rør sammen egg, sukker, mel og bakepulver til en jevn kakerøre.
 Legg bakepapir på et stekebrett og smør papiret med mykt smør. Fordel røren på bakepapiret. Stek midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter, eller til kaken begynner å bli gyllen. 
Ta kaken ut av ovnen og løft bakepapiret med kaken på ut av formen. Smør på et tynt, jevnt lag med ripsgelé. 
Rull kaken sammen fra ene kortsiden. 
Dryss sukker på og legg den på et fat. La den hvile litt før du skjærer den i 1,5 cm tykke stykker. 
Server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)