søndag 11. august 2013

Plukkfiskpai

Plukkfisk med en ny vri!


Dette trenger du til en stor pai:
- 180 g hvetemel
- 100 g kaldt smør
- 2-3 ss kaldt vann

- 6-8 poteter avhengig av størrelse
- 400 g torskefilet
-  3 ss smør
- melk
- salt og pepper
- 100-200 g bacon

Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Ha melet og smør i terninger i en bolle. Gni smøret inn i melet med fingertuppene til det smuler seg. 
Ha i vann og kna det sammen til en deig. Trykk deigen ut i en paiform og prikk i den med en gaffel. 
Forstek paibunnen på 200 grader i 10 minutter. 
Lag plukkfisk etter denne oppskriften. Skjær baconet i terninger og stek det i stekepannen. Bland baconet inn i plukkfisken og fordel plukkfisken i paibunnen. Sett ovnen på 225 grader med grillelementene på. Stek paien videre til toppene har fått fin farge. 
Server :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)