Dette er en grei fiskemiddag å begynne med. Etterhvert er det fint å bruke flere eller andre grønnsaker, urter og krydder. Egnet for frysing.
Til 4 babyporsjoner trenger du:
- 100 g torskefilet (eller filet av annen hvit fisk)
- 1 stor potet
- 1 gulrot
- 100 g brokkolibuketter
- 1 ss vegetabilsk olje (f.eks. solsikke, raps, oliven eller soya)
Slik gjør du:
Trekk torsken for seg i rikelig usaltet vann. Skrell potet og gulrot og del i mindre biter. Kok i en egen panne til de er møre. Ha i brokkolibuketter mot slutten av koketiden. Ha torsken i foodprosessoren sammen med de kokte grønnsakene. Ta vare på grønnsakskraften. Mos fisk og grønnsaker sammen til ønsket konsistens. Ha i grønnsakskraft til du er fornøyd med tykkelsen på mosen. Bland i oljen og fordel mosen i 4 porsjoner. Pass på at maten ikke er for varm når du serverer den. Frys de resterende porsjonene. De kan varmes rett fra frysen i mikrobølgeovn.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)