mandag 6. februar 2012

Bakt potet med chorizo

Deilig lunsj til en rolig søndag. Nam nam!

Til en porsjon trenger du:
- 1 mellomstor potet
- 2 salatblader
- litt chorizo
- strimlet ost
- 2 ts smør

Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 200 grader. Bak poteten midt i ovnen til den er mør. Det tar 60-90 minutter avhengig av størrelsen på poteten. Ikke pakk poteten inn i aluminiumsfolie for da blir den kokt istedenfor bakt. Ta poteten ut og skjær et kryss i skallet. Åpne opp poteten. Skjær chorizoen i terninger og fres den på høy varme i stekepannen uten olje. La den renne av på litt kjøkkenpapir. Ha 1 ts smør i poteten og dryss chorizoen i. Legg strimlet ost oppå poteten og sett den inn igjen i ovnen i ca. 10 minutter. Skjær salaten i strimler. Når osten er smeltet tar du poteten ut av ovnen. Legg 1 ts smør på toppen og server med salaten til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)