mandag 7. mars 2011

Kyllingpakker

Namnam-mat som nesten lager seg selv + minimalt med oppvask = en glad og mett familie :)

Dette trenger du til 4-5 personer:
- 1,7 kg (eller 9 stk) grillet kyllinglår
- 1 kg poteter
- 1 pk Torrito tomater
- evt. litt paprika
- 1 bunt vårløk
- salt og pepper
- litt olje
- masse aluminiumsfolie
- ingredienser til en frisk salat

Slik gjør du:
Varm opp stekeovnen til 225 grader. Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver.
Skyll tomatene og del dem i to.
Skyll eventuelt av paprikaen og skjær noen staver av den. Skyll vårløkene og skjær dem i skiver.
Riv av et passelig stykke aluminiumsfolie. Smør midten av folien med litt olje og legg noen skiver poteter oppå.
Legg tomater oppå.
Dryss over litt vårløk.
Legg et kyllinglår på toppen og krydre med litt salt og pepper.
Lukk igjen pakken og legg den på et stekebrett.
Gjenta til alle kyllinglårene er brukt opp. Jeg brukte noen strimler med paprika istedenfor tomat i noen av pakkene.
Nå har du ni fine pakker, klare til å settes i ovnen.
Stek dem midt i ovnen i ca. 25 minutter og server med en frisk salat :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)