Dette trenger du til 1 person:
- 1 dl ris + lettsaltet vann
- 100 g skinn og benfri torskefilet
- 1/2 liten paprika
- 1/2 liten løk
- 1 ss hvetemel
- 1 dl vann + 1/4 fiskebuljongterning
- 1,5 dl fløte
- salt og pepper
- 1 blad isbergsalat
- litt mais
- litt paprika
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær paprikaen og løken i tynne strimler. Fres det i litt olje i en varm panne. Dryss mel over og rør det godt sammen. Ha i vann, buljong og fløte og la det koke opp. Skjær fisken i to deler og legg den i sausen. Sett lokk på pannen og skru av varmen. La fisken trekke i sausen i ca. 5 minutter til den er ferdig kokt. Riv opp salaten og bland den med mais og paprikabiter. Legg salaten og risen på et fat. Legg fisken forsiktig oppå risen og ha litt saus over. Kvern salt og pepper over rett før servering.
- 1 dl ris + lettsaltet vann
- 100 g skinn og benfri torskefilet
- 1/2 liten paprika
- 1/2 liten løk
- 1 ss hvetemel
- 1 dl vann + 1/4 fiskebuljongterning
- 1,5 dl fløte
- salt og pepper
- 1 blad isbergsalat
- litt mais
- litt paprika
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær paprikaen og løken i tynne strimler. Fres det i litt olje i en varm panne. Dryss mel over og rør det godt sammen. Ha i vann, buljong og fløte og la det koke opp. Skjær fisken i to deler og legg den i sausen. Sett lokk på pannen og skru av varmen. La fisken trekke i sausen i ca. 5 minutter til den er ferdig kokt. Riv opp salaten og bland den med mais og paprikabiter. Legg salaten og risen på et fat. Legg fisken forsiktig oppå risen og ha litt saus over. Kvern salt og pepper over rett før servering.
Hei.
SvarSlettHar nettopp laget denne retten, ligger på fatet. Blir spennende og smake.
Den var veldig god og veldig enkel å lage,skal vis flere denne oppskrifta:)
SvarSlettmvh.
mikael.
Jeg bare lurer. Når det står "- 1 vann + 1/4 fiskebuljongterning" Hva menes med det?
SvarSlettDet skal være 1 dl vann :) Rettet nå.
Slett