- 1-2 kyllingfileter
- 1 lime
- salt og pepper
- chilipulver
- 100 g pastaskruer
- ca. 1 ts sesamolje eller annen olje
- isbergsalat
- agurk
- mais
- ristede pinjekjerner
Dressing:
- 1 dl crème fraîche
- kebabkrydder
Slik gjør du:
Skjær kyllingen i terninger og ha den i en liten bolle. Press over lime og krydre med salt, pepper og chilipulver.
La kyllingen ligge og kose seg limen i ca 3 minutter. I mellomtiden skjærer du opp salat og agurk, rasper ost og blander sammen.
Ha i en halv boks mais også. Kok opp vann til pastaen og kok den etter anvisning på pakken. Stek kyllingstykkene raskt på alle sider og la dem hvile et par minutter til de er gjennomstekt.
La kyllingen kjøle seg litt ned. Sil vannet av pastaen og ringle over litt olje. La den kjøle seg litt ned før du blander den inn i salaten.
Legg kyllingstykkene på toppen og strø ristede pinjekjerner over.
Bland sammen rikelig med kebabkrydder og crème fraîche til dressingen og ha den over salaten.
- 1 lime
- salt og pepper
- chilipulver
- 100 g pastaskruer
- ca. 1 ts sesamolje eller annen olje
- isbergsalat
- agurk
- mais
- ristede pinjekjerner
Dressing:
- 1 dl crème fraîche
- kebabkrydder
Slik gjør du:
Skjær kyllingen i terninger og ha den i en liten bolle. Press over lime og krydre med salt, pepper og chilipulver.
La kyllingen ligge og kose seg limen i ca 3 minutter. I mellomtiden skjærer du opp salat og agurk, rasper ost og blander sammen.
Ha i en halv boks mais også. Kok opp vann til pastaen og kok den etter anvisning på pakken. Stek kyllingstykkene raskt på alle sider og la dem hvile et par minutter til de er gjennomstekt.
La kyllingen kjøle seg litt ned. Sil vannet av pastaen og ringle over litt olje. La den kjøle seg litt ned før du blander den inn i salaten.
Legg kyllingstykkene på toppen og strø ristede pinjekjerner over.
Bland sammen rikelig med kebabkrydder og crème fraîche til dressingen og ha den over salaten.
mmmm denne ser veldg god ut og jeg liker ikke engang salat :P
SvarSlettOmg! Den skal eg lage en gang. Ser fantastisk ut! :D
SvarSlettden ble veldig god :) bare pass på at kyllingen ikke blir tørr når du steker så små biter... Stek den litt et par minutter og la den hvile, så blir det bra ;)
SvarSlett